INPA D.O.O. © 2013     Vse pravice pridržane

KAJ JE PAINTBALL

ZAKAJ SMO ZAČELI

Poligon je postavljen kar se da taktično. Pri načrtovanju postavitve so nam pomagali uslužbenci Slovenske vojske, specialnih policijskih enot in profesionalni igralci paintball lige iz tujine. Postavitev je narejena tako, da si skozi igro lahko ustvarite več različnih taktik napada in obrambe.

Prednost pred zunanjimi poligoni je, da je teren raven in s tem dosti bolj varen za hitre taktične premike. Veliko bolj razgibane ovire in preprečevanje streljanja na daleč (baza na bazo)..

Smo ljubitelji adrenalinskih športov, ljubitelji zabave in ob enem tudi taktičnih iger na računalnikih. Vse to smo povezali skupaj in se odločili, da v Sloveniji odpremo nekaj novega in dostopnega vsakemu posamezniku. Ideja nas je tako prevzela, da smo se odločili, da v Centru Ljubljane odpremo novo panogo paintballa, ki jo verjetno slabo poznate, in sicer Indoor paintball. Večina ve, kaj je paintball in kako se igra, mnogi so ga tudi poizkusili ali ga igrajo, a igranje igre v notranjosti predstavlja svojevrsten iziv in popolnoma drugačno igro.

 

- ni omejitev z vremenom

- nismo omejeni na zunanjo svetlobo, ali je noč ali dan

- veliko bolj taktična igra

- posebni efekti med samo igro (megla, laserji...)

- dostopnost

- možnost igranja različnih taktkičnih iger (zastavice, ultimate man alive, deathmatch, skriti predmeti...)

- primerno za turnirje ali organizirana srečanja, saj se je terminsko precej lažje uskladiti ker ni odvisnosti od vremena, zaradi katerega lahko dogodek odpade.

PREDNOSTI INDOOR PAINTBALLA

POLIGON

Paintball je šport s puškami (markerji), ki s pomočjo plina ali zraka izstreljujejo barvne kroglice, s katerimi se igralci izločajo iz igre.

Za igranje igralec potrebuje marker, masko za obraz, plinsko bombico in obleko. Za dodatno zaščito pa ima igralec lahko tudi ščitnike za vse dele telesa.