POKLIČITE NAS

041 567 807

Dunajska cesta 123

Za Addico banko

DELOVNI ČAS

10:00 - 23:00

VARNOST

Pri nas je VARNOST na prvem mestu, saj imamo markerje (puške) katerim lahko reguliramo moč, ki jo prilagodimo sželjam uporabnikov. Dobite tudi vso potrebno zaščitno opremo (maska, rokavice, telovnik, kombinezon in ščitnik za vrat). Vse kar potrebujete je le ustrezna športna obutev (superge).
Vseskozi je prisoten tudi inštruktor, ki skrbi za varno odvijanje igre.

KJE SE NAHAJAMO?

Nahajamo se na Dunajski cesti 123, za Addico banko.
Če se z avtom peljete po Dunajski cesti v smeri centra, zavijete takoj za Addiko banko desno, na Mašera-Spasićevo ulico. Na desni strani se nahaja naša stavba.
V kolikor prihajate s smeri centra morate dostopati z avtom s Slovenčeve ulice iz katere potem zavijete na ulico Mašera-Spasića.
Če prihajate z avtobusom, izstopite na postaji Mercator. Od postaje do nas je približno 2 minuti hoje.

ORGANIZACIJA ZABAV

Med in po igri vam lahko rezerviramo prostor v sklupu gostinskega lokala Kavarna Tiskarna za nadaljnje druženje in pogostitev. Med druženjem lahko od tu spremljate prijatelje in sodelavce njihovo igro, saj je od tu razgled na poligon.
Za dogodek vam z veseljem pripravimo tudi ponudbo hrane, skupaj s Kavarno Tiskarno, ki je znana predvsem po svojih odličnih hamburgerjih, na voljo pa vam je tudi ostala njihova ponudba.

rezervacija

Zaradi zasedenosti terminov, prosimo za predhodno najavo in rezervacijo. Pokličite nas na telefonsko številko 041 567 807 ali nam pišite na info@indoorpaintball.si.

PRESELILI SMO SE!


Obiščite nas na novi lokaciji, kjer imamo še bolj razgiban in še bolj dodelan poligon!


Nahajamo se na: PELECHOVA CESTA 16, RADOMLJE